Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse de calitate

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Ulei esential de menta Pranarom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cantitate: 10 ml.
Supliment Alimentar! Denumire stiintifica: Mentha piperita.

Metoda de obtinere: distilarea frunzelor in luna Iunie, inainte de inflorirea plantei.

Istoria folosirii acestei plante este la fel de veche ca si cea a omului. Urmele folosirii ei au fost gasite in vechile morminte egiptene. In zilele noastre este folosita pe scara larga in industria alimentara, cosmetica si farmaceutica. Proprietatile Uleiului Esential de Menta sunt multe si variate deoarece este una dintre putinele plante ale carei calitati terapeutice se regasesc 100% dupa distilare, in Uleiul Esential de Menta.

Proprietati:

Puternic calmant al durerilor; Decongestioneaza ficatul; Reface celulele hepatice; Detoxifiant puternic datorita drenajului hepatic si renal pe care il realizeaza; Stimuleaza pancreasul; Antivomitiv; Digestiv; Antispastic; Antiinfectios; Antibacterian; Antiseptic general, dar mai ales intestinal; Decongestionant nazal; Reduce inflamatia de la nivelul prostatei, intestinelor si rinichiului; Calmeaza mancarimile, Antiviral, Antiparazitar, Calmant, Racaritor, Regleaza temperature corpului; Regleaza ritmul cardiac; Reduce febra; Indeparteaza tantarii; Tonic nervos si sexual; Regleaza hormonal; Puternic aliat al mamicilor care au nascut, in perioada ?furiei laptelui? impiedicand congestia sanilor si in momentul opririi alaptarii; Indicat si in perioadele de usoara depresie de dupa nastere; Imbunatateste performantele sportive; Ajuta la topirea tesutului adipos - aliatul celor care vor sa slabeasca; Lupta impotriva transpiratie excesive.

Mod de utilizare: Intern: 2 picaturi de 3 ori/zi, diluat in Ulei Vegetal, miere.
Extern: cu prudenta, diluat in Ulei Vegetal.
Difuzie: 5 picaturi in difuzorul cu ultrasunete.

Atentionari:

In doze mici, Uleiul de Menta este benefic si relaxant, dar daca se depasesc dozele recomandate devine un adevarat drog.
Este un ulei toxic pentru bebelusi chiar si in uz extern.
Contraindicat femeilor insarcinate. Poate fi toxic pentru persoanele in varsta.
Poate provoca iritatii ale pielii. Daca acest Ulei Esential patrunde accidental in ochi, stergeti bine ochiul cu Ulei Vegetal, nu cu apa.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Utilizarea suplimentelor alimentare nu inlocuieste o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.
A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.
Lot numar: vezi ambalaj.
A se folosi de preferinta, inainte de: vezi ambalaj.
Bine de stiut: daca aveti de facut un drum lung cu masina, folositi 1 picatura din acest ulei sub limba, pentru cresterea vigilentei in timpul condusului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura